ŽOZE NAKON NAJTEŽEG PORAZA: “Više neće pitati što igram s istih 11!”

Ako želite i vi da postanete deo najbolje kladioničarske grupe i zarađujete s nama, pretplatite se na naše Premium tipove klikom OVDE!

 

Veliki Žoze doživeo je najveće poniženje u dosadašnjoj karijeri, barem kada pričamo o rezultatu na semaforu.

Ogromnih 6:1 za Bodo protiv njegove Rome izazvalo je mnogo pažnje – kako i ne bi!

U utakmici broj 1008 otkad se bavi trenerskim poslom, primio je najviše golova!

 

Prokomentarisao je Gospodin Specijalni to u svom stilu…

Da mogu, uvek bih igrao sa istih 11 igrača. Rizično je, jer imamo ogroman jaz u kvalitetu dve grupe igrača. Znam koji su limiti ovog tima. Mada sam ipak očekivao bolji odgovor. Nije mi novo, nikad nisam krio da smo limitiran tim. Imamo 13 igrača koji predstavljaju jedan tim, ostali su na sasvim drugom nivou. Barem me niko neće pitati zašto uvek igram sa istim igračima – rekao je ekscentrični Portugalac i dodao:

Bodeov prvi tim je bolji od našeg drugog tima. Bolji tim je dobio utakmicu. Moja odgovornost, ja sam izabrao ove igrače. Da sam izveo prvi tim i da se neko povredio možda bismo primili četiri ili pet golova protiv Napolija u nedelju i onda bi opet rekli da sam ja kriv. Nisam slučajno pre četiri ili pet nedelja rekao da moramo da idemo u Vatikan da se molimo da ne bude povreda, znao sam o čemu se radi. Sad je očigledno, moraju uvek isti igrači da mi igrači. Moram da ih guram do ivice iscrpljenosti.

 

Videćemo dalje reakcije, naročito “optuženih” igrača… Biće zanimljivo!

 

Ako želite i vi da postanete deo najbolje kladioničarske grupe i zarađujete s nama, pretplatite se na naše Premium tipove klikom OVDE!
 

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU!

Comments are closed.