“SVIĐA NAM SE TO ŠTO JE JOKIĆ URADIO!” Legende podržale Srbina!

Ako želite i vi da postanete deo najbolje kladioničarske grupe i zarađujete s nama, pretplatite se na naše Premium tipove klikom OVDE!

 

Mnogo pažnje, ne samo u NBA ligi, privukao je incident u kom je učestvovao naš Nikola Jokić… I dok ga jedni osuđuju, mnogi ga i podržavaju.

Podsetimo, srpski košarkaš odgovorio je udarcem na uličarski potez u utakmici protiv Majamija.

Na to su se osvrnuli i legendarni bivši NBA košarkaši, Čarls Barkli i Šakil O’Nil, koji su govorili o nepisanim pravilima po kojima je Jokić postupio onako kako treba.

Sviđa mi se ovo. Koga ovde treba suspendovati? Ako suspenduju jednog, moraju i drugog, ne smeju samo Jokića – rekao je Barkli, na šta je Šek dodao:

Zaslužuju po jednu utakmicu suspenzije, samo zbog pravila lige, ali sviđa mi se to što je Jokić uradio!

Na kraju, Nikola je suspendovan jednu utakmicu, vinovnik svega Markif Moris kažnjen je s 50.000 dolara, a njegov saigrač Džimi Batler sa 30.000.

Ovo nije pravedno! Jokić neće dobiti platu za tu utakmicu. Igrač koji je započeo sve ovo prošao je lakše, obojica su morala biti suspendovana – jasan je “Ser” Čarls, poentiravši:

Slušam razne budale kako napadaju Jokića. Ljudi moraju biti svesni: ako si me udario, bolje ne okreći leđa, jer dolazim po tebe svakako. Ne možeš udariti nekoga pa mu okrenuti leđa!

Na kraju, saglasni su bili oko jedne stvari, a kako i ne bi kad su bili učesnici ko zna koliko ovakvih situacija…

Reagovao je kako treba – kako drugačije da zasluži poštovanje?

Ako oni tako kažu, ko smo mi obični smrtnici da se bunimo…

 
Ako želite i vi da postanete deo najbolje kladioničarske grupe i zarađujete s nama, pretplatite se na naše Premium tipove klikom OVDE!

 

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU!

Comments are closed.