MITROOOVIĆ! Gol majstora u 90. minutu – Srbija ide u Katar!

Ako želite i vi da postanete deo najbolje kladioničarske grupe i zarađujete s nama, pretplatite se na naše Premium tipove klikom OVDE!

 

Srbije je na Svetskom prvenstvu! “Orlovi” su u odlučujućem meču kvalifikacija pobedili Portugal na gostovanju posle preokreta sa 2:1!

 

Čovek odluke u Lisabonu bio je Aleksandar Mitrović, koji je postigao gol u 90. minutu, za prvo mesto sa 20 bodova i bez poraza na osam utakmica!

 

Samo trijumf osiguravao je prolaz na Mondijal, a do njega je Srbija stigla na totalno lud način!

 

Košmarni početak i rano primljen gol posle greške Nemanje Gudelja, pa znatno bolja igra od favorizovanog rivala, krunisana izjednačujućim pogotkom Dušana Tadića.

 

A onda, spektakularna završnica i ko će drugi nego – Mitrogol!

 

Sjajnim udarcem glavom na centaršut Tadića, koji je zaista odigrao kapitenski u svakom smislu, trasirao je “orlovima” put u Katar!

 

Najbolji strelac u istoriji državnog tima za pobedu, zasluženu, na mestu na kojem su rivali Portugala samo dva puta slavili u kvalifikacionim utakmicama u ovom veku!

 

Piksi je promenio dosta toga! Verujemo da ćemo se radovati i uspesima na SP! Hvala, junaci i srećno na prvoj zimskoj planetarnoj fudbalskoj smotri!

 
Ako želite i vi da postanete deo najbolje kladioničarske grupe i zarađujete s nama, pretplatite se na naše Premium tipove klikom OVDE!

 

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU!

Comments are closed.